Noorse Boskat Cattery Nemesis'kits

† Nemesis'kits Amun

amun rip          camera

pawpeds icoon

beker

Amun werd op 31 juli 2004 als 6e geboren. Een wondertje aangezien we dachten dat Nemesis klaar was met bevallen. Amun was een prachtig black tabby met wit meisje met schitterende geel groene ogen die je heel vragend aan konden kijken. Ze zou eerst bij andere mensen gaan wonen maar ik had zo'n speciale band met haar dat ik heb gezegt : We houden haar zelf Amun hield er niet van om opgepakt te worden, als ze geknuffeld wilde worden dan ging ze naast je zitten en tikte dan zachtjes met haar pootje tegen je rug of schouder alsof ze wilde zeggen : " Hé, ik wil geknuffeld worden" Ze was een droomkat , niet alleen qua uiterlijk maar ook qua karakter, ze deed geen vlieg kwaad. En wat waren we trots op haar dat ze menig Best in show behaalde.

Helaas ontdekten we toen ze bijna 4 jaar oud was dat ook zij CIN (schrompelnieren) had, net als haar moeder Nemesis en zusje Amenti. Maar met medicijnen en nierdieet ging het best goed. Ze was wel erg kieskeurig met het eten en op een gegeven moment wilde ze haar nierbrokjes niet meer eten dus kreeg ze alle soorten brokjes die ze lekker vond want zolang ze at vonden wij het goed. Maar het eten werd minder en ze ging meer drinken en al gauw ging het met haar dezelfde kant op als met Amenti. Toen ze ook nog een langdurige kuur medicijnen moest ivm diarree ging het snel bergafwaarts. We hebben haar nog wat infusen gegeven en medicijnen tegen de misselijkheid maar je kon zien dat haar lijfje het niet meer aankon. En dus moesten we wederom dit jaar voor de 3e maal dat verschrikkelijke besluit nemen om nu ook Amun over de regenboogbrug te laten gaan. En ook al weet je in je hoofd dat het de juiste beslissing is, je hart voelt alsof het eruit gerukt wordt. Amun is nu bij Amenti, Watson en Lady maar ik mis haar zo erg.

Het is alsof ze een stukje van mijn hart heeft meegenomen. Ik zal mijn allerliefste Poenie meedragen in mijn hart en ik weet dat we elkaar ooit weer zullen zien. En dan zullen we voor altijd bij elkaar zijn.