Noorse Boskat Cattery Nemesis'kits

† Nemesis'kits Fay Fairytale

Fay

Gisteren ontvingen wij het verschrikkelijke nieuws van onze vrienden Sandra en Marc Buffing , dat ze onze Nemesis'kits Fay Fairytale over de regenboogbrug hebben moeten laten gaan. De grote buikoperatie was te zwaar , het lukt haar niet te herstellen. Fay viel de laatste maanden af maar verder leek ze gewoon in orde. Omdat Sandra het toch niet vertrouwde bracht ze Fay naar de kliniek voor verder onderzoek. Toen ze onder narcose lag voelde de dierenarts een dikte in haar buik. Na een echo , welke geen uitsluitsel gaf , werd besloten tot een laprotomie (buikoperatie). Er werd een enorme bult gevonden , welke hoogstwaarschijnlijk kwaadaardig was. Tevens waren er plekjes te zien in de buik (mogelijk uitzaaiingen). De dierenarts heeft het stuk darm met de bult verwijderd en Fay werd weer wakker.

Ze mocht weer mee naar huis. Ze had erg veel pijn en vertoonde vreemd gedrag (omvallen en bijna voor dood liggen) , dus Sandra ging terug naar de da en daar bleek Fay hoge koorts te hebben (41.1) na wat injecties mocht ze mee naar huis. De volgende dag moest ze voor controle terug , het ging zo zo , ze bleef voor observatie in de kliniek waar ze na een koortsverlagende injectiede netjes naar de 38.7 ging. Sandra haalde haar op maar thuis ging het toch niet zo goed , ze bleef vreemd lopen en viel uit het niets om. Zaterdag moest ze weer terug komen voor controle maar het was helemaal foute boel , een temperatuur van 37.5 en Fay was apatisch... Ze heeft nog wat injecties gehad maar het mocht allemaal niet baten helaas was haar lichaam helemaal uitgeput van al het vechten om beter te worden... S'middags hebben Sandra en Marc de moeilijke maar juiste beslissing genomen om Fay te laten gaan.....
We wensen San en Marc heel veel sterkte met dit grote verlies , we leven met jullie mee 

Lieve Fay ,
lief zwart wit heksje van me , kind van onze uberheks Ishtar en onze lieverd Imho.... je bent altijd een poes met karakter en een eigen wil geweest. Knuffelen deed je alleen als JIJ dat wilde en dan zorgde je ook dat je de aandacht kreeg , net als je moeder Ishtar , lekker opdringerig.
Je hebt een heerlijk leven gehad bij San en Marc , Marc was je grote vriend , bij hem op schoot , dat was geweldig !
Nu ren je samen met oa Zini , CinnAmon en je broer Figaro over de eeuwige jachtvelden.
Run Free in Walhalla lieve Fay.
Untill we meet again