Noorse Boskat Cattery Nemesis'kits

Nemesis'kits Ayla

ayla 
Roepnaam Ayla
Betekenis Sterrenkrans rond de maan
Kleur nfo n 23 = black tabby mackerel
Geboren 31 juli 2004
Moeder GIC Nemesis van Shadow's Place
Vader EC Zihuatanejo's Intisimo Amigo
Testen PKD-CIN equivocal 2012
ouderdoms CIN
   
   camera  pawpeds icoon  

Ayla is een heel gevoelig en zachtaardige poes. De eerste 8 jaar van haar leven heeft ze bij onsgewoont. Ze houdt erg van knuffelen en spelen met een speelgoed muisje vindt ze ook geweldig. Helaas na de komst van onze Ishtar werd duidelijk dat onze Ayla onder aan de rangorde in onze kattengroep stond. Was ze eerst nog haantje de voorste , na dat Ishtar haar eerste nestje kittens kreeg veranderde Ayla in een bang vogeltje , het pispaaltje in de groep.

Ze leefde overdag voornamelijk op onze slaapkamer. Ik moest s'avonds Ishtar apart zetten zodat
Ayla veilig rond kon lopen. Geen ideale situatie maar het ging. Ayla ging altijd met mij mee naar bed, om dan een hele tijd met me te knuffelen en tegen me aan te plakken. Ze miste me duidelijk overdag en wilde dit dan s'avonds inhalen.

Ik hou zoveel van haar en heb uiteindelijk een hele moeilijke beslissing genomen : ik heb Ayla overgeplaatst naar m'n ouders. Hun kat Micha was overleden en m'n moeder was altijd al gek met Ayla , dus zei ze : ik wil haar wel hebben. Zo gezegt zo gedaan. Vlak voor kerst hebben we Ayla naar mn ouders gebracht.

Ik vond het verschrikkelijk en ik mis haar nog steeds , maar als ik dan haar ontspannen blik nu zie, hoeveel gelukkiger ze nu is dan weet ik dat ik de juiste beslissing heb genomen. 
Gelukkig wonen mn ouders in de buurt en kan ik haar zien wanneer ik maar wil.

Lieve mama en papa , dank U wel , dat U Ayla deze kans op een verder gelukkig leven hebben
gegeven. Ik ben U eeuwig dankbaar Xxx