Noorse Boskat Cattery Nemesis'kits

† Coby Reedijk

cobyZo'n 14 jaar geleden leerde we Coby kennen op show. Ze was er samen met haar vriendin Ria en een aantal van hun katten. We raakten aan de praat omdat we een gemeenschappelijke deler hadden namelijk de kater van ons 1e nestje kittens , zijn naam was Zihuatanejo's Intisimo Amigo aka Blauwmans. Coby kon honderd uit praten over haar katten en over Anne , haar poes met HCM. Ze had zich er helemaal in verdiept en dat gold ook voor stambomen. Als ik iets wilde weten over een bepaalde stamboom dan nam ik contact op met Co , want Co was de expert.

We hadden regelmatig contact en samen met Ria kwamen we eens in de zoveel tijd gezellig bij elkaar. De ene keer bij ons, de andere keer bij Co of Ria. We kookten voor elkaar en we kletsten er vrolijk op los , want Co praatte altijd honderd uit.

Als er kittens waren kwam ze altijd met Ria op bezoek en andersom was dat ook zo , heel wat foto's heb ik gemaakt van ons gezamelijke nestje tussen Elivagar's Hege en onze Imho ( Serola's Allistair) jouw N-nest

Helaas werd Coby een jaar of 4 geleden ziek , en ondanks alle tegenslagen ging ze door , maar ze heeft de strijd niet kunnen winnen en op 20 februari is ze overgegaan naar de andere zijde.
Lieve Co , bedankt voor je vriendschap , bedankt voor alles wat je hebt gegeven , onze sterrekinderen mogen nu genieten van jouw lach liefde en verzorging. Lieverd , Untill we meet again

anneSchilderij van Elivagar's Anncelita (Anne)

coby kittens   coby en Yahya