Noorse Boskat Cattery Nemesis'kits

† Joey

Joey

Ergens in april 2001 ben je geboren op een verlaten terrein tussen de kassen en een autosloperij. Een prachtig fel rood bijna gouden kitten. Ik vond je geweldig !
Samen met je familie hebben we je gevangen zodat je een beter en veilig leven kon krijgen. Els vroeg of ik jou misschien tam wilde maken "Ja natuurlijk" zei ik. Jij daarentegen vond mensen maar eng en dat liet je duidelijk merken. Je blaasde en spuugde zodra we bij je in de buurt kwamen.
En toch na een week in de bench leek je te denken :" hé dat mens is niet eng en ze geeft lekker eten"....
Dus mocht je uit de bench nou dat hebben we geweten. Je was een kleine rode tornado.
Maiden was je grote vriend wat vond je hem lief en je knuffelde hem zo graag en Maiden.... die vond het prima
Toen Maiden overleed was je van slag maar al snel nam je zijn taak over en was jij de grote baas in huis en de opa van de jongere generaties.

Je had al van kleins af aan een hartruisje en toen je een jaar of 12 was kreeg je schildklierproblemen maar je ging stug door.
Wat hebben van je genoten je onvoorwaardelijke liefde je gekke buien , en soms je onberekenbaarheid onze Joey , JoJo , rooie donderstraal.
Helaas ebte je kracht weg en kon je niet meer daarom moesten we je laten gaan met heel veel pijn in ons hart.

Joey ga maar naar je grote vriend Maiden en je vrouwtje Artemis zij wachten op je. En ooit zien we elkaar weer en dan hoeven we geen afscheid meer te nemen dan zijn we bij elkaar "forever more"