Noorse Boskat Cattery Nemesis'kits

† Nemesis'kits Björn aka Zini

zini

Op woensdagochtend 1 mei ontvingen wij het vreselijke nieuws van Sandra en Marc dat Zini (Nemesis'kits Björn) totaal onverwacht was overleden. Wat een "eenvoudige" obstipatie-operatie leek eindigde in een hartstilstand.

Lieve San , Marc en Jesse , Zini was het begin van onze vriendschap , als een heerlijk bosbengeltje zat hij op je schoot en hij liet zn magie op jullie los
Toen hij een jaar of 3 was kreeg hij epilepsie maar door goede zorgen kregen jullie het onder controle en groeide hij uit tot een geweldige grote knuffelbeer , die als een loeiende koe door het huis liep met sokken en onderbroeken.
Hij was dol op voeten en snuffelde onze voeten nauwkeurig af. Altijd was hij blij ons te zien en zat hij als een koning statig op de tafel te wachten op zn knuffel (om vervolgens alles af te snuffelen.

Jullie hebben altijd vol overgave van Zini gehouden en daarom is het zo verdrietig dat jullie grote vriendje over de regenboogbrug
We kunnen het verdriet en het gemis niet wegnemen en voelen met jullie mee , maar Zini leeft verder in jullie en op een dag..... dan zijn jullie voor altijd samen.
Rust zacht lieve beer .....