Noorse Boskat Cattery Nemesis'kits

† Nemesis'kits Figaro

figaro ripOp 16 oktober 2012 werd je geboren , een prachtig zwart-wit katertje met enorme oren. Ik was op slag verliefd en Yahya voelde de bui al hangen toen ik je de naam Figaro gaf , mijn favoriete Disney figuur. Omdat je van die enorme oren had noemde we je "Kleine Fledermaus". Je was een heerlijke kater en was dol op alle katten bij ons maar je grote liefde was toch echt Iphy. Tot over je oren verliefd liep je altijd achter haar aan. Je was in de wolken en leefde een heerlijk leven , als een statige prins zat je vol trots in het zonnetje te genieten van alles.

Helaas kreeg je begin 2017 last van je mond en hierdoor veranderde je in een zielig hoopje kat. Ik dacht dat de homeopaat uitkomst zou brengen maar helaas ging je nog verder achteruit. We besloten toen alsnog je gebit te laten verwijderen en toen ging het helaas mis, enorme bloedarmoede en chronisch nierfalen , het was vechten voor je leven en je enorme wil om te leven en om bij ons te blijven hebben je toch nog bijna 1 1/2 jaar extra gegeven.

Je at weer met smaak en groeide weer uit tot die lekkere stevige kater. Maar de laatste maanden ging het minder en minder tot je zelf aangaf : van mij hoeft het niet meer, laat mij maar gaan.We hebben met ongelovelijk veel pijn in ons hart voldaan aan je laatste wens maar wat doet dat pijn. Het voelt alsof ons hart eruit is gerukt. Nooit meer je kopstoten , je geknabbel op de touwtjes van m'n trui , nooit meer even stiekem met jou buiten de kooi wandelen...Wat hebben we van je genoten Fledermaus , nu vlieg je daar boven zonder pijn en hou je de anderen gezelschap.

Untill we meet again aller allerliefste vriendje van me